skip to Main Content
Restaurant La Fourchette de Collserola | Major del Rectoret, 2 08017 Barcelona | Tel.: +34 932 800 985 | restaurant@inoutlfc.com Email
Menú del Día

De dilluns a divendres, la Fourchette ofereix un menú típicament català i mediterrani que serà del gust de tot convidat amant dels plats tradicionals catalans combinats amb receptes italianes o mediterrànies. Les famílies també trobaran un menú infantil per a la joventut.

Menú Cap de Setmana

Els caps de setmana, la Fourchette disposa d’un menú més complet i acurat, capaç de satisfer a famílies, grup d’amics, col·lectius d’excursionistes o amants de la muntanya.

Menú de Grups

Per fer més àgil i rapida els àpats pels grups tenim un menú que hem estat pulin durant tot aquest temps. Desde rissoto, amanides variades, carns i peixos a preus òptims.

Menú Dies Assenyalats

Durant l’any celebrem les diferents festes i celebracions tradicionals. A La Fourchette som conscients de que per festes nadalenques i celebracions familiars el més important és estar ben atesos al voltant d’una taula amb bon menjar. Deixa que cuinem per la teva família i centrat en gaudir d’una nit plena de sorpreses.

 

Esdeveniments Especials

Organitzem tot tipus d’activitats en la nostra seu. Des de Showrooms, concerts d’havaneres, recitals de poesia, sopars d’empresa, trobades d’amics, casaments, reunions d’organitzacions i events varis.

 

 

Reunions d'Empresa

Oferim una bona solució tant per reunions corporatives com per esdeveniments multitudinaris. Ens agradaria que conegueu les lluminoses i ben equipades sales de reunions enmig de la natura a 15 minuts del centre de la ciutat, amb els grans finestrals i una acurada decoració.

Celebracions Privades

Oferim una bona solució tant per a reunions privades com per a esdeveniments multitudinaris. Ens agradaria que conegui les lluminoses i ben equipades sales de reunions enmig de la natura a 15 minuts del centre de la ciutat, amb els grans finestrals i una acurada decoració.

Salons i Terrasses

A La Fourchette de Collserola hi tenim 3 diferents sales amb capacitat fins a 200 persones. També disposem de diferents terrasses per organitzar celebracions a l’aire lliure al gust de l’organitzador.

Tens algun dubte?

Si ens vols fer alguna consulta, no dubtis en escriure’ns per mitjà del nostre formulari de contacte.

Back To Top